Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Το φετινό μας χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Κάθε χρόνο ολοκληρώνουμε το χριστουγεννιάτικο στολισμό μας κρεμώντας έξω από την πόρτα μας ένα στεφάνι που μας έχουν κάνει δώρο. Φέτος όμως ήθελα κάτι διαφορετικό, κάτι που να έχω φτιάξει εγώ . 
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες. Περίμενα λοιπόν τη στιγμή που θα έβγαινα στα μαγαζιά να προμηθευτώ τα κατάλληλα υλικά. Έλα όμως που η υπομονή δεν είναι πάντοτε το πιο δυνατό χαρακτηριστικό μου. 
Ένα απόγευμα που ήμουν μόνη στο σπίτι αποφάσισα να φτιάξω κάτι με υλικά που υπήρχαν ήδη. Αντί για στεφάνι από φελιζόλ, έκοψα ένα από χαρτόνι. Το τύλιξα με βάτα για να γίνει λίγο πιο φουσκωτό και το έντυσα με λινάτσα που είχε περισσέψει από μια άλλη κατασκευή. Για το επόμενο βήμα χρειαζόμουν μπάλες από φελιζόλ, που δεν είχα. Πήρα παλιές εφημερίδες, τις τσαλάκωσα και τους έδωσα τη μορφή μπάλας. Μετά τις τύλιξα με περισσευούμενα μαλλιά. Μπορεί να μην ήταν ακριβώς τα χρώματα που ήθελα, αλλά αυτά είχα, αυτά χρησιμοποίησα. Κόλλησα και ένα ξύλινο στολιδάκι και το στεφάνι ήταν έτοιμο. Και μ' αρέσει!!!!!!!



Ως την επόμενη ανάρτηση... καλά να περνάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου